encore

Standaard

Het is bijna twee jaar geleden dat mijn vorige blog het leven liet. Eigenlijk deed mijn blog dat niet eens zelf. Ik heb actief euthanasie met hem bedreven. Hij had me niets misdaan, ik  was er gewoon helemaal klaar mee. Maar zoals die dingen gaan: als je elkaar wat langer uit het oog verliest ga je elkaar toch missen en tot op zekere hoogte misschien ook idealiseren.

Daarnaast begin ik wat ontwenningsverschijnselen te ontwikkelen. Ik betrap mezelf erop dat ik hersenspinsels op kladjes krabbel, dat ik Facebook begin te misbruiken voor gedachteflarden en dat ik een tikje jaloers ben op mensen die wel volop aan het bloggen zijn. Het moest er dus maar weer eens van komen, al is het alleen maar om mijn arme Facebookvrienden niet lastig te vallen met mijn neuroses.

Omdat ik in de afgelopen twee jaar een stuk wijzer ben geworden (of in ieder geval een stuk ouder, namelijk zo’n twee jaar) wil ik een nieuwe “look & feel”. Ik schrik zelf nog een beetje van de heftige lay-out, omdat die mogelijk de verwachting wekt van een hoop frivole vrolijkheid. En in de praktijk ben ik frivool noch vrolijk. Ik hoop dat mijn kleurige achtergrondje dat een beetje compenseert.

Enfin. Ik ben er weer. Degenen die weer op de kar springen: welkom en dank voor jullie geduld. Degenen die al mismoedig worden van dit eerste berichtje: vlucht zolang het nog kan.

Advertenties

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s